top of page

Møllergade Sessions

''Møllergade Sessions'' er bragt til live af danmarks musikerer!
Kendte og dem vi ikke kender endnu.

I denne video ser og hører vi artisten Jannick Miller. En musiker fra Svendborg som skriver sine egne sange og spiller en rigtig god guitar! Jannick Miller har udgivet adskillige sange på både Youtube og Spotify.

Jannick Miller

I denne video ser og hører vi artisten Daniel Toudal. En musiker fra Svendborg som skriver sine egne danske sange. Daniel er en gudsbenådet guitarist som har styr på alle 6 strenge!

Daniel Toudal

I denne video ser og hører vi artisten Tobias Strandvig. En musiker fra Ollerup som skriver sine egne danske sange. Tobias er en fremragende guitarist og hans sangtekster er totalt iorden.

Tobias Strandvig

I denne video ser og høre vi artisten Lasse Storm, en fremrangende musiker som skriver sine egne sange. Lasse har udgivet flere albums heriblandt det nyeste skud på stammen ''Holmegårdsvej og andre historier'' Lasse har også vundet årets sangskriverpris til Nashville Nights Denmark.

Lasse Storm

I denne video ser og høre vi artisten Benjamin Dunk, en fremrangende musiker som skriver sine egne sange. Benjamin har fornyligt udgivet en EP ved navn: Nuets Uenlighed Hvis du går rundt i svendborg by har du nok set Benjamin spille på gader og stræder, og det er bestemt værd at stoppe op og lytte!

Benjamin Dunk

I denne video ser og høre vi artisten Jens Billingsø, en fremrangende musiker som skriver sine egne sange. Jens er en fantastisk historie fortæller med sans for humor og metaforiske sangtekster. En artist man ikke må gå glip af.

Jens Billingsø

I denne video ser og høre vi artisten Vasilis Vlastos, en fremrangende musiker som skriver sine egne sange. Med Vasilise's fuldstændig fantastiske stemme og sangskrivnings geni går man andrig galt i byen! Versilis er en ener og her kan i høre hvorfor.

Vasilis Vlastos

I denne video ser og høre vi bandet Henrik Johannessen & The Roots, et fremrangende sammendrag af folk & country musik! Henrik & The Roots har fornyligt udgivet en EP med 4 fantastiske sange. De er helt klart et lyt værd!

Henrik Johannessen
& The Roots

I denne video ser og høre vi bandet Deleuran & Balsby, en fremrangende kombination af formedabel guitarteknik og eftertænksomme danske tekster. Med Poul Erik's smukke hære stemme og Jørgens formidable guitar spil, skal det hele nok gå. Altid en fornøjelse!

Deleuren & Balsby

bottom of page